Holbæk Fjordtårn ligger direkte ud til havnefronten
i hjertet af Holbæk

Til højre for havnebassinet ligger den gamle havn, der er fyldt med smukke, gamle træskibe og stadig emmer af nostalgi.

Her finder du spændende spisesteder som Maskinværkstedet i det tidligere værft og Suri, der er beliggende i det tidligere opsamlingssted for byens fiskere. Fjordstien fører dig herfra ud langs vandet til Strandparken, der byder på kunst af Olafur Eliasson og et tyrkisk bad med hamam. Længere mod øst ligger Holbæks hyggelige lystbådehavn, som også indbyder til en hyggelig gåtur blandt de mange sejlbåde.

Er du vild med sport og motion, kan du glæde dig til, at Holbæk Sportsby slår dørene op i starten af 2019 med et væld af aktiviteter lige fra svømning, badminton, tennis og fodbold til en sansehave og gå- og løbestier.

Skal du ud af byen, gør Holbækmotorvejen det hurtigt og nemt. Du har for eksempel under en times kørsel til København. Tager du toget, når du hovedstaden på bare 43 minutter.

Hvert år samles borgerne i byen – og fra hele oplandet – på havnen til festivalen SKVULP med musik, mad, kunst, leg og aktiviteter som en hyldest til havnen, fordi det er her, hele fortællingen om Holbæk begyndte.

DAGINSTITUTION  

SKOLE  

GYMNASIUM/UNIVERSITET  

 BIBLIOTEK  

IDRÆT OG FRITIDSLIV  

CAFE/RESTAURANT  

KULTUR 

INDKØB  

HOLBÆK HOSPITAL  

HOLBÆK STATION  

Billeder fra nabolaget