Her vises 3D visualisering fra ejerlejligheden boligtype 1B

Nye lejligheder med smukt lysindfald og udsigt

Holbæk Fjordtårn byder på 60 lejligheder i et mix af leje- og ejerboliger direkte ud til havnefronten på Holbæk Havn.

Fjordtårnet har en rummelig foyer med postkasser. Du kan tage trappen eller elevatoren op til de 16 etager, der undtagen de to øverste, hver har fire lejligheder med alt fra to til fire værelser. 15. etage byder på tre lejligheder, mens den øverste etage består af én stor, eksklusiv penthouselejlighed på 253 m2 med tagterrasse.

Uanset hvilken lejlighed du træder ind i, bliver du som det første ramt af det fantastiske lysindfald. Hver lejlighed er optimeret i forhold til både lys og udsigt, således at tre af dem er orienteret med udsigt over fjorden, mens den fjerde – og sydvestvendte – byder på et fantastisk kig til Holbæk by og ikke mindst sol fra morgen til aften.

Fantastisk udsigt over fjord eller by fra alle lejligheder

Det lyse og hvide går igen både ude og inde. Alle lejligheder er indrettet i et indbydende, nordisk design med et stort køkkenalrum som det centrale rum. Her lader de store vinduespartier, der går helt ned til gulvet, masser af dagslys strømme ind i rummet. Lejlighederne har desuden flotte, lyse trægulve og et stilrent køkken og bad holdt i hvidt.

Lejlighederne har udgang til en eller flere altaner, hvor udsigten til fjorden eller byen kan nydes i fulde drag. Altanen er designet med glas i grønlige toner, der giver et skarpere lys og forstærker udsigten over vandet.

Holbæk Fjordtårn tiltrækker med lejlighedernes forskellighed og mulighed for både at eje og leje alt lige fra singler til unge og ældre par, der drømmer om at bo lige i smørhullet mellem fjord og by.

Udsigten fra 12 etage

Herunder ses facilitetsplan for Holbæk Fjordtårn

  RENOVERING / MOLOKKER

  CYKELPARKERING

  PARKERING

  NEDKØRSEL TIL PARKERING

  PARKERING EGET AF EJERFORENING*

  PLINTEN

*Disse p-pladser kan kun lejes af beboerne.